Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на услугите на д-р Плама Сергеева Христова

Е-пси.бг, www.e-psy.bg, е уебсайт, който е собственост на Плама Сергеева Христова, ЕИК: 180516446

Моля, отделете време и прочетете внимателно условията, представени по-долу, преди да използвате услугите от сайта www.e-psy.bg

Обща информация

Настоящата политика е изготвена и се основава на действащото българско законодателство в областта на защитата на личните данни и в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (General Data Protection Regulation) и другите европейски и български нормативни актове в областта на защитата на личните данни.

Политиката съдържа информация по отношение на начина на обработване на личните данни, типа лични данни, които се събират, целта на използване на събраните лични данни, достъпа на трети лица до тези данни, мерките за сигурност, които се предприемат по отношение събраните личните данни, както и опциите, които притежавате във връзка с използването на предоставените от Вас лични данни. 

Съдържанието на сайта на д-р Плама Христова www.e-psy.bg е със запазени авторски права, както и произтичащи интерпретации. По смисъла на Закона за авторското право и сродните му права, е забранено  да се  принтират, копират, предават, разпространяват и съхраняват на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма, без предварителното писмено съгласие на Плама Сергеева Христова.

Позволено е използването на съдържание от уебсайта www.e-psy.bg за лични, нетърговски цели. В тези случаи се задължавате да цитирате коректно този сайт (www.e-psy.bg) като източник в случай на цитиране, както и да поставите връзка  (линк) към съответната страница със съдържание.


Общи условия за ползване на сайта www.e-psy.bg на д-р Плама Христова:

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между потребителите на уебсайта www.e-psy.bg (наричан за краткост тук Сайта), и собственикът на Сайта – Плама Сергеева Христова. 

Условията за ползване обвързват всички потребители. С избирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.e-psy.bg, с изключение на линка към настоящите Общи условия, потребителят се съгласява, приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Настоящите Общи условия обхващат политиките на Плама Сергеева Христова за ползване на уебсайта www.e-psy.bg, публикувани са на видимо място в самия сайт и са достояние на всеки потребител.

Плама Сергеева Христова  запазва свето право да изменя по всяко време и по свое усмотрение своите Общи условия за ползване на Сайта (като това включва частично или цялостно изменение, допълване и/или заличаване), без предварително известие,  като обновените условия ще бъдат публикувани на страниците на Сайта своевременно. Потребителят е длъжен да проверява за евентуални изменения в Общите условия на сайта във всеки един момент, преди да използва Сайта. Използването на Сайта след публикуване на промените се тълкува като потвърждение, че потребителят се е запознал с промените, приема и е съгласен с настоящите Общи условия.

Моля, отделете време и прочетете внимателно представените от Плама Сергеева Христова правила и Общи условия за ползване на сайта www.e-psy.bg. 

Всеки посетител на Сайта е обвързан от настоящите Общи условия и Политиките за събиране и съхранение на лични данни  за целия период на използване на Сайта - от първоначалното му посещение до напускането му.

Информацията, събрана от Плама Сергеева Христова при използването на Сайта, ще бъде използвана единствено за целите на сайта и в съответствие с приложимото право.  

Плама Сергеева Христова събира информация, доброволно предоставена от потребителите на сайта, за следните цели: комуникация с потребители, маркетинг, проучвания, изпращане на информация за кампании, ново и ексклузивно съдържание в Сайта, регистрация за седмичен бюлетин, статистически цели.

Идентифициране на потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия, се извършва чрез съхранения в лог-файловете IP адрес на потребителя на сървъра www.e-psy.bg.

Плама Сергеева Христова не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта www.e-psy.bg и към които има поставена връзка (линк) на страниците на Сайта. 

Плама Сергеева Христова не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание или дейности, забранени от законите на Република България. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушения, се задължава да извести за тях www.e-psy.bg чрез посочените данни за контакт, за да бъде отстранен линкът към сайта-нарушител.


Използване на услугите на Плама Сергеева Христова:

Във връзка предоставяните услуги, които обхващат индивидуални и групови, присъствени и онлайн психотерапевтични сесии (наричани за краткост тук Сесиите) и психологическо консултиране (наричано за краткост тук Консултациите), както и провеждане на сбирките на група за взаимопомощ „След Загубата“ (наричани за краткост тук Сбирките), следва да се има предвид, че при провеждане на консултациите, сесиите и/или сбирките споделянето на материали с конкретните клиенти, предоставяне на примери и казуси по време на Консултациите, Сесиите и/или Сбирките, както и цялостният процес на провеждане на всяка една Консултация, Сесия и/или Сбирка, остават в обхвата на интелектуалната собственост на Плама Сергеева Христова. Разпространението на моделите на Консултации, Сесии и/или Сбирки, както и споделените материални с трети лица, извън предварително обсъдените и организирани подобни действия с Плама Сергеева Христова ще се считат за нарушаване авторските права на  Плама Сергеева Христова.

По време на провеждане на Консултациите, Сесиите и/или Сбирките с клиенти на Плама Сергеева Христова няма да се правят записи на отделните Консултации, Сесии и/или Сбирки, няма да се съхраняват данни за конкретните участници или клиенти, няма да се пазят данни от конкретни казуси и дадени конкретни примери от живота и преживяванията на същите. 

Всички лични данни се събират и обработват в съответствие с действащото в България законодателство в областта на защита на личните данни. Предоставянето на лични данни от Ваша страна е напълно доброволно. 

Данните за участниците ще бъдат за целите на организиране на финансови отношения между страните. 

Плама Сергеева Христова спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни, точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

Плама Сергеева Христова работи в сътрудничество с доброволци при предоставяне на услуги, свързани с групова работа, които не получават парично възнаграждение.